Tenders

Надуваеми лодки Ямаха лого


Tenders


YAM 240T // YAM 220T


Надуваеми лодки Ямаха YAM 240T // YAM 220T

Надуваеми лодки Ямаха YAM 240T // YAM 220T


Детайли

Лесна за управление
Бързо и просто опаковане и сгъване
Стабилно и комфортно каране
Сглобяване за няколко минути с високоскоростна въздушна помпа
Подсилен транец за извънбордов двигател Yamaha
Перфектен малък катер или семейна работна лодка
Перфектна комбинация с извънбордов двигател Yamaha


Детайли

Ако искате да излезете на вода с минимум суетене, YAM 220T-240T са всичко, от което се нуждаете.
Съхранението им е възможно в пристан за лодки, багажник на кола или дори в шкафа в къщи, тези яки малки работни лодки са идеални за кампиране през уикенда и риболовни пътешествия, при нужди от малък катер или просто за обиколки по вода. Лекият под от летви се навива с лодката, която може да бъде надута или разопакована за минути, благодарение на високоскоростната въздушна помпа, която е стандартно оборудване.
Независимо дали ще изберете да използвате здрави алуминиеви гребла с техните лесни за прибиране ключове или да поставите извънбордов двигател Yamaha, Вие ще бъдете очарован от лесното забавление с тези малки работни лодки.


Спецификации
Модел
240T
220T
Обща дължина
2.40 м
2.18 м
Траверса
1.43 м
1.37 м
Макс. лица
32 + 1
Максимална мощност на двигателя
2.9 4
2.9 4
Брой въздушни камери
twotwo
Вид/материал на пода
Дървени летви
Дървени летви
Размери в сгънато състояние
105 см x 57 см x 30 см
100 см x 57 см x 25 см
Тегло на корпус
21
19
Максимален товарен капацитет
350
280
Максимален диаметер на тубата
39 см
36 см
Дължина на вала
Къс
Къс
Перфектни партньори
Извънбордовите двигатели Yamaha са известни с тяхната надеждност и невероятна производителност; а надуваемите лодки YAM са проектирани да пасват перфектно – от уникалния подводен профил до оптимизирания ъгъл височина на транеца. Предлага се широка гама от извънбордови двигатели Yamaha, от които можете да изберете, така че можете да откриете перфектната комбинация от двигател и надуваема лодка.

Дълготрайност
За максимална здравина и добър външен вид, всички надуваеми лодки YAM са конструирани с помощта на последно поколение материали HEYTEX PVC, а за оптимална водоустойчивост и сигурност, всички шевове и съединения са подсигурени с лепило. Резултатът е елегантни, чисти екстериорни повърхности, които са високоустойчиви на протъркване, солена вода и слънчеви лъчи.

Създадена да поеме налягане
В тубите на корпуса е внедрена умело проектираната система от въздухоотразители във всички надуваеми лодки YAM, тя не само поддържа отделните камери напълно уплътнени за безопасност, но и работи за поддържане и изравняване на въздушното налягане в цялата туба. Освен другото, това позволява лодката Ви да абсорбира малки удари без големи проблеми.


Изградена, за да се грижи за вас
В допълнение към функциите за сигурност като здравите, сигурни ръкохватки, пластири за седалките, D-пръстени, халки за вдигане, ние също така се грижим за Вашия комфорт и това е наш главен приоритет. Обърнете внимание на висококачествения въздушен вентил – той е изключително надежден и устойчив, лесен за работа и е изравнен с повърхността на тубата, за да се предотвратят одрасквания и дискомфорт.

Лесно транспортиране
Всяка YAM е снабдена с всичко необходимо за незабавна наслада от плаването с лодка. Здравата торба за пренасяне е пригодена съхранение на вашата YAM в багажника на кола или в ракла на покрива, а подовете, седалките и фитингите са с много лесен монтаж. Освен това лодката е снабдена с мощна въздушна помпа, която ще напълни с въздух тубите и ще подготви Вашата YAM само за няколко минути.

Подсилен транец
220T-240T са леки и лесни за маневриране с алуминиеви гребла – с техните лесни за прибиране ключове за гребла и щипки на тубата – които са стандарт. Но за още по-голямо улеснение на вода, можете да добавите извънбордов двигател Yamaha, благодарение на подсиления транец на кърмата на лодката.