Quicksilver

Яхти и моторни лодки Quicksilver


Яхти и моторни лодки Quicksilver


Quicksilver е световен лидер в производството на моторни лодки и плавателни съдове за отдих, забавление и риболов. Предлагаме пълната гама от лодки и продукти на Quicksilver, като дилър за България.

Обхватът на лодките Quicksilver винаги перфектно е смесвал забавлението и стил с практичността и безопасността. Посоката на развитие на Quicksilver се основава на здравата съвместна работа и сътрудничество между опитни дизайнери, инженери и морски архитекти.

Лодките Quicksilver обещават един свят на стил и новаторско използване на пространството станало възможно благодарение на най-доброто в този клас съотношение дължина-ширина, което също така увеличава стабилността на лодките.

Лодките имат и дълбок V-корпус дизайн създавайки форма, която пронизва водата ефективно и комфортно. Пряк резултат от един от най-опитните морски архитекти в индустрията, като част от екипа зад Quicksilver.


 

Ние сме оторизиран дилър на MERCURY в България. Предлагаме пълната гама от бордови или извънбордови двигатели за вашата лодка.

Гарантирано съдействие и точност при поръчки.

За поръчки и информация, свържете се с нас на телефон +359 888 233 112.