Honda


Извънбордови двигатели Honda / Хонда


Извънбордови двигатели Honda / Хонда

„В хармония с околната среда” е едно от основните правила, който Хонда стриктно следва. Когато през 1993г. защитниците на околната среда в Бодензее – Германия/Швейцария извоюваха спазването на стриктни екологични норми от производителите на извънбордови двигатели, Хонда е компанията, която има най-много одобрени модели.

Изключителна антикорозионна защита. Корпуса на двигателите Хонда е от специална алуминиева сплав с четирислойно покритие, чиито пластове са съобразени със специфичните екстремни морски условия: двойно анодно покритие, епоксиден подложен слой, акрило-метален слой, акрилно-смолист завършващ слой.

Специфичния цвят на извънбордовите двигатели Хонда е избран след щателно проучване и сравняване на цветовете на всички произвеждани лодки по марки, модели и материал. Като резултат той е съвместим и хармонизира естетически с повечето произвеждани днес хоби плавателни съдове.

Максимална сигурност. Двигателите Хонда отговарят на най-високите изисквания за сигурност и безопасност. Двигателите HONDA и лодките HONWAVE са фабрично оборудвани със системи за безопасност, които позволяват дори на Вашите деца да ги използват: „СТОП” корда за изключване на двигателя при падане от лодката, невъзможност за стартиране на двигателя ако е поставена на ход, здрави ръкохватки и захвати за връзване на осигурителни въжета, които да не позволят на лодката да се отдалечи при падане във водата.

По-малко шум и ниски емисии

Двигателите на Хонда са удивително тихи при работа на различни обороти, а когато са на ниски, Вие трудно ще чуете, че двигателят е включен.
Единствено извънбордовите двигатели на Хонда, в техния клас, получават високите три звезди от CARB (California Air Resource Board) за 2008 г. за ниски емисии.

Ниска консумация на гориво

Четиритактовите двигатели на Хонда консумират около 50% по-малко гориво отколкото двутактовите и в същото време елиминират голяма част от вредните газове.

Извънбордови двигатели Honda


КАТАЛОГ

ЦЕНОВА ЛИСТА 2020

Гарантирано съдействие и точност при поръчки. При закупуването на двигател/и от нас, ние ще го/ги монтираме безплатно на вашата лодка .

За поръчки и информация, свържете се с нас на телефон +359 888 233 112.


Лодки и двигатели на изплащане