BARK

Надуваеми лодки Барк. Надуваеми лодки за риболов Bark


 Надуваеми лодки BARK


Надуваеми лодки Барк / Bark

 

Интересувате се от лодка? За лов или риболов? За водна разходка или за дълги водни преходи? Лодките ,които предлагаме са качествени ,но достъпни. Като официален дистрибутор на надуваемите лодки Барк, ние ви предлагаме лодки, които напълно ще удоволетворят вашите изисквания.

Тези надуваеми лодки създадени в Днепропетровск служат на хора от Испания до Русия, от Молдова до Холандия.17% от тези,които са избрали надуваеми гребни или мотолни лодки „Барк” ги оценяват като най-добрите в съотношение цена-качество.78 % от потребителите казват ,че лодките”Барк” са надминали техните очаквания.

Благодарение на обратната информация от рибари,ловци,любители на водния отдих, а също така спортисти,спасители и други, лодките разполагат с всичко нужно. Знанието е първото условие ,за конструирането на лодките оптимално.Оттук идват и особеностите на контструкцията благодарение на които лодките „Барк“ се отличават с много добри устойчивост, плаване, ход, управляемост, а също така надеждност и удобство при използването.

Оптимални материали и технология. Оптимални са тези материали, които гарантират високо качество при най-малък разход на ресурси (за да може да се получи възможно най-ниска цена). Материалите и технологиите ние избираме въз основа на нашият собствен опит и на колегите по отрасли. Затова балоните на гребните и моторни надуваеми лодки „Барк” се правят от специална лодъчна тъкан със съвременно PVC покритие.Аксесоарите се произвеждат от висококачествени модификации на различни пластмаси и метали.За решетъчните дъна, твърдите дъна, седалките се използва водоустойчив ламиниран шпертплат.

Надуваемите лодки лодки „Барк” са ръчна изработка. Не защото някои процеси не могат да се автоматизират. Просто това е принципа, ръчната изработка е допълнителна гаранция зя качество. Не случайно тя се използва в производството на автомобили, часовници, електроника или различни прибори в космическия отрасъл.

В производството на надуваемите лодки „Барк”, се използват най-различни нововъведеншия и разбира се, най-новите технически достижения касаещи тази сфера.

Точно спазване на международни и национални стандарти за качество. Например основният световен стандард за лодки ISO 6185, тъй като неговите норми се считат за базови.Практически производството на тези лодки е организирано така ,че да превъзхожда тези норми. Притежавт и сертификат ISO 9001.

И както се очаква производството на надуваеми лодки „Барк” е сертифицирано от корабния регистър на Украйна, който системно следи за спазването на строги изизквания. Всяка надуваема лодка ”Барк” има сертификат на малък плавателен съд от корабния регистър на Украйна. Всички лодки са сертифицирани за продажба в Европейският съюз. Всяка лодка има заводски номер указан в сертификата и етикета на лодката,по който може да се разбере кой конкретно е участвал в производството именно на вашата лодка.


Лодки и двигатели на изплащане


Гарантирано съдействие и точност при поръчки.
За поръчки и информация, свържете се с нас на телефон +359 888 233 112.>Обратно към Надуваеми лодки<