Моторни лодки БАРК

Надуваеми лодки Барк. Надуваеми лодки за риболов Bark


Моторни надуваеми лодки БАРК


Провеждането на активна почивка или спокоен риболов е невъзможно да си представим без моторна лодка. Сред големия брой производители БАРК се явява като един от най-популярните. Неговите продукти са удоволствие както за професионалистите, така и за любители от много страни. Моторните лодки БАРК, произведени от ПВЦ, ще допринесат почивката да е комфортна и незабравима.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МОДЕЛИ

Лодките БАРК се произвеждат от украински производител, който е спечелил една безупречна репутация на съвременния пазар. Тези изделия са хит в продажбите в много страни от бившия СССР. Надуваемите моторни лодки БАРК спечелиха популярност благодарение на техническите си характеристики, като здравина и издръжливост.

На разположение за продажба са както моторни, така и гребни лодки, различни модели, които се различават помежду си по:

– функционалност и външен вид
– товароносимост и размери
– аксесоари и транцеви дъски
– цветови вариации и плътност на плата
– твърдо и надуваемо дъно

Огромният избор на модификации на лодките дава възможност на потребителите да закупят този модел, който напълно ще отговаря на изискванията, както по отношение на функционалност, така и на цена. Като говорим за цена, следва да се отбележи, че надуваемите моторни лодки БАРК, за разлика от твърдите лодки, са много по-достъпни.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА PVC МАТЕРИАЛА

За производството на надуваемите лодки БАРК се използва траен и в същото време лек материал – PVC. Това позволява да се постигне оптимално съотношение между здравина и тегло на продукта. Материалът е устойчив на различни видове въздействия и дава възможност за по-лесно транспортиране на лодката, заради малкото тегло.

За да гарантира качеството на продуктите си, компанията БАРК поставя свое изследване. То определя съответствието на материала, нивото на съпротивление на шевовете да се спукат. Освен това, всички лодки се изпитват за контрол на качеството, поради което при продажба не се срещат дефектни изделия. Всяка от тях има дълъг живот и отлични якостни свойства.

ТРАНСПОРТИРАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛОДКИТЕ

В допълнение към основните предимства на надуваемите лодки, заслужава да се отбележи тяхната мобилност и компактност. Всеки комплект включва специална чанта за лесно транспортиране. Поради ниското тегло на лодката, тя може да се носи от един човек. За съхранението си лодката не изисква много място – само в коридора или на рафт в гаража.
Въпреки якостните характеристики на материала, неправилната употреба и съхранение могат да повлияят на живота на лодката. Поради това е важно да измивате добре лодката и подсушавате материала, преди да сгънете лодката – тогава ще се избегнат неприятните миризми и ще се запази непокътнат външния и вид.

Компанията БАРК произвежда надуваемите лодки БАРК в различни модели, цветове и размери. Покупката на лодка БАРК винаги е от полза, защото това са лодки на оптимални цени с високо качество.


Гарантирано съдействие и точност при поръчки.
За поръчки и информация, свържете се с нас на телефон +359 888 233 112. 

>Обратно към Надуваеми лодки БАРК<

BARK BT-270

Двуместна
Цена : 797 лв.

BARK BT-290

Двуместна
Цена : 893 лв.

BARK BT-290S

Двуместна
Цена : 1 289 лв.

BARK BT-310

Триместна
Цена : 999 лв.


BARK BT-310S

Триместна
Цена : 1 309 лв.

BARK BN-310S

Триместна
Цена : 1 431 лв.

BARK BT-330

Четириместна
Цена : 1 047 лв.

BARK BT-330S

Четириместна
Цена : 1 398 лв.


BARK BN-330S

Четириместна
Цена : 1 560 лв.

BARK BT-360S

4-8 местни
Цена : 1 544 лв.

BARK BN-360S

4-8 местни
Цена : 1 930 лв.

BARK BN-390S

4-8 местни
Цена : 1 796 лв.


BARK BT-420S

4-8 местни
Цена : 1 805 лв.

BARK BT-450S

4-8 местни
Цена : 1 931 лв.