Mercury

Надуваеми лодки Mercury лого


Надуваеми лодки Mercury


Сървеменният наследник на надуваемите лодки Quicksilver, Mercury Inflatable е водещата марка на надуваеми лодки в света. Марката предлага широка гама от надуваеми лодки и надуваеми лодки с твърд корпус (RIB). Част от световния лидер в морската индустрия Mercury, компания с опит и философия на повече от 75 години, произвежда и предоставя най-добрите морски продукти в света. Същите тези ескпертизи, опит и философия са вложени и в цялата линия от надуваеми продукти на Mercury.
Надуваемите лодки на Mercury използват най-съвременните и качествени процеси в индустрията. Този стремеж за изграждане на най-висококачествените лодки е в основата на философията на компанията. Надуваемите лодки на Mercury изпъкват технологично с VITECH® корпуси и термично заварени платове.


Платове на надуваеми лодки Mercury
Хупалон на надуваеми лодки MercuryТермични заварки на надуваеми лодки MercuryКлючове за гребла на надуваеми лодки MercuryТранцеви дъски на надуваеми лодки Mercury


Платове :
PVC платове Надуваемите лодки на Mercury са произведени от MEHLER Haku® PVC платове (Германия). Тези платове предлагат отлична устойчивост срещу UV лъчи, порязвания, охлузвания и нормално износване и разкъсване. Също така предлагат максимална устойчивост срещу високи температури, влага и мръсотия.
Mercury предлага една от най-добрите гаранции на пазара, която включва 5 години гаранция на Haku® плата и термично заварените съединения по балоните. (Без Dinghy серията)

Hypalon платове – Някои от моделите надуваеми лодки на Mercury, се предлагат и с балони от Achilles Hypalon (Хипалон) , супер-здрав, дълготраен, който предлага отлична устойчивост в най-екстремните условия: устойчивост от износване, въглеводороди, UV лъчи и избледняване. Лодките на Mercury са единствените на пазара, при които се използват 100% хипалонови компоненти. Хипалоновите лодки идват и с 10 години гаранция на материала.

Термничните заварки :

Mercury прилагат изключителната техника за термично заваряване при сглобяване на балоните от PVC Haku® плат. Този процес се използва за сглобяването на различните части на тубите с заварки по-здрави дори от самия плат.
Комфорт и безопасност

Сгъваемите ключове за гребла са поставени от външната страна на тубите. Комбинираните фиксатор за грибло и държач на въжето, придават на лодката елегентен и изчистен вид.
Устойчивост

Транцевите дъски са покрити от водоустойчив ламиниран материал, който предпазва от напукване и гниене и гарантира по-голяма издръжливост в сравнение с традиционните дървените транци. Оборудване са с подложка и пластина за извънбордови двигатели, както и дупки приспособени за водни спортове от неръждаема стомана.


Надуваемите лодките Mercury са оборудвани с :

Двоен предпазен буртик около тубите, който намалява пръските и предоставя на лодката по добра шокова устойчивост.
Допълнителни дръжки във вътрешната страна на тубите, осигуряваща по сигурно захващане, както и допълнителни точки за закрепване.
– Всички модели на Mercury разполагат с издръжливи полиестерни пейки ( с изключение на Ocean Runner 470 и Heavy Duty 470) от FRP подсилен полимер на Mercury, който предпазва от напукване и разпад. Опция за втора седалка за по-големите модели
– Заключващата система за греблата е изработена така, че да осигури прост и сигурен начин на закрепване.
Вътрешният клапан за отводнителя решава проблема с висенето зад борда и ровичкане от външната страна на транеца, докато двигателя пречи.
– Лодките са оборудвани и с дръжки за повдигане от външната страна на тубите, които също може ефективно да се използват и за държачи на въже.
– Всички модели са оборудвани с надуваем кил под пода за по-добро изпълнение (с изключение на лодките с твърд корпус).


ЦЕНОВА ЛИСТА 2020


Лодки и двигатели на изплащане