Надуваеми

Надуваеми лодки Quicksilver


Надуваеми лодки Quicksilver с надуваем, оребрен и алуминиев под


Надуваемите лодки Quicksilver са нещо повече от обикновени лодки. Те са идеалният избор за забавления или риболов. Бързи за монтаж и демонтаж, изключително лесни за съхранение и транспорт, повечето от моделите надуваеми лодки на Quicksilver могат да се поберат в багажника на обикновена кола, благодарение на тяхната компактност, преносимост и олекотена конструкция.

Независимо дали се нуждаете от надеждна лодка за риболов или лека и бърза лодка, за семейни излети и разходки в езера, реки или море, надуваемите лодки Quicksilver са готови да Ви предложат богат избор от модели, от които Вие със сигурност да изберете най-добрият и ефективен за Вас вариант. Предлагат се опции с различни комплектации, относно подовите настилки, конструкциите на корпуса и т.н. Quicksilver е символ на високо качество в целия свят и възможността да притежавате лодка, с бранда на Компанията е въпрос не само на престиж, но и на сигурност и безопасност.


Основни характеристики

1. Регулируема по дължина пейка

2. Висок клас въздушен клапан, със стикер за налягане

3. Здрав и надежден ключ за гребло

4. Голям предпазен страничен буртик

5. Широк, регулиращ се колан, за фиксиране на външен резервоар

6. Ръчно регулируем дренажен клапан, за изхвърляне на вода от кокпита

7. Велкро държачи

8. Надеждни спасителни въжета


Модели


Гарантирано съдействие и точност при поръчки. При закупуването на двигател/и от нас, ние ще го/ги монтираме безплатно на вашата лодка .

За поръчки и информация, свържете се с нас на телефон +359 888 233 112.