Zodiac

Надуваеми лодки Зодиак лого


 Надуваеми лодки Zodiac


 

УСПОКОЯВАЩА СТАБИЛНОСТ
Стабилността на лодките Zodiac®, благодарение на своите големи балони, които дават нисък център на тежестта, е такава, че при нормални обстоятелства те са практически невъзможно да се преобърнат. Това качество, което е от съществено значение за безопасно и уверено навигиране, е особено ценена от водачи и рибари.

ПРАКТИЧЕН ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН
Съхраняване на лодка, която не се използва може да бъде трудно на моменти. Гаражното пространство може да бъде ограничено и транспортирането на пластмасова лодка изисква ремарке и / или голям автомобил. Поради надуваемата туба и сгъваемия под на Zodiac®, много от лодките са в състояние да се съхранява на рафт или в килера и се транспортират в багажника на една кола. По-големите RIB лодки на Zodiac изискват по-малко енергия, за да теглят, тъй като те са много по-леки от традиционните стъклопластови лодки.

ИКОНОМИЧНА ЛОДКА
Лодките Zodiac изискват по-малки извънбордови двигатели в сравнение с конвенционалните лодки, за да се осигури по-добра производителност като по този начин ви спестява пари докато сте във водата. Тяхната поддръжка е ясна и тяхната препродажба е сравнително лесна на добра цена, следователно струва по-малко, когато излезе от водата. С Zodiac®, разходката с лодка може да бъде икономична.

ЛЕКА КАТО ВЯТЪРА
Надуваемата лодка се състои от под, транец, фитинги, и туби. Тези иконични туби съставляват значителна част от цялата лодка, и са пълни с въздух, което води до по-лека лодка. В действителност, един Zodiac® може да бъде до 3 пъти по-лек от сравними стъклопластова лодка, което се транспортира по-лесно и по-ефективно.


Лодки и двигатели на изплащане